Jarno Suuronen Peruspolitiikkaa Saarijärveltä, ICT-ammattilaisen suusta.

Ajatuksia Trumpin virkaanastujaisista

Eilen illalla Amerikassa asettiin virkaan uusi ja 45. presidentti, yritysmoguli Donald J. Trump. USA:n presidentinvaalien aikaan ja sen jälkeenkin mediassa on ollut paljon vastakkainasettelua tuota presidenttiä vastaan. Onhan hän harvinaisen suora suustaan ja sitä ei useinkaan pidetä poliittisesti korrektina, joten se on ärsyttänyt monia jopa siihen pisteeseen asti, ettei mikään puhe eikä selvennys saa joitain henkilöitä enää harkitsemaan mielipidettään ko. henkilöstä uusiksi.

Olennaista kuitenkin on, että oli tuon uuden presidentin kanssa asioista sitten samaa tai eri mieltä, tärkeintä on toivottaa hänelle onnea ja menestystä työssään.

On ymmärrettävä, että tuo mies johtaa todella suurta väestöä ja yhteiskuntakoneistoa, joka ulottaa lonkeronsa tämän pienen pallomme ympäri. Halu ajaa tuota johtajaa alas on vähän sama, kuin istuisit lentokoneessa ja kesken lennon vaatisit lentäjän poistoa koneesta. Fiksumpaa on laskea kymmeneen ja muotoilla mahdollinen palaute tai neuvo asiallisesti, niin se saattaisi jopa tulla kuulluksi.

Trump sanoi virkaanastujaispuheessaan mielestäni monia asioita hyvin. Tässä joitain niistä:

Hän sanoi: "Emme siirrä valtaa hallinnolta tai puolueelta toiselle, vaan siirrämme sen takaisin teille, kansalle."

Hän sanoi: "Poliitikot menestyivät mutta työpaikkoja menetettiin ja tehtaita suljettiin. Eliitti suojeli itseään, ei kansalaisia. Siihen tulee muutos tässä ja nyt, sillä se kuuluu teille (kansalle.)"

Hän sanoi: "Olemme rikastuttaneet ulkomaalaista teollisuutta omamme kustannuksella" ja "Olemme puolustaneet muita maarajoja, emme omaamme."

Hän sanoi: "Olemme maksaneet biljoonia dollareita ulkomaille mutta oma infrastruktuurimme on kulunut ja rappeutunut."

Hän sanoi: "Se on menneisyyttä, nyt katsomme tulevaan."

Meillä on tehty pitkälti samaa täällä Suomessakin. Emme sentään ole olleet ajamassa muita maita demokratian "kultaiselle" tielle, mutta muilta osin nuo pitkälti pätee meilläkin.

Hallitus ei enää pelkää kansaa, vaan kansa sitä. Poliitikot menestyvät ja pääsevät kuin koira veräjästä, samalla kun kansan ostovoima köyhtyy köyhtymistään. Muun muassa oma tieverkostomme on niin rappeutunut, jopa suurissa kaupungeissa, että paikoitellen tuntuu, ettei enää aja Suomessa, vaan jossain toisaalla. Poliisienkin määrä on niin vähäinen, ettei kansa saa apua ajoissa, kun sitä tarvitsisi. Suomalainen työkään ei kannata eikä suomalainen tuote oikein myy, kun globalistiset kauppasopimukset ajavat oman maan taloutta alas. Kaikkea tuodaan ulkomailta, jopa työntekijöitä, vaikka omassakin maassa olisi materiaalia ja työntekijöitä! Lainatkin otetaan usein ulkomailta. Järjestelmämme pelaa varamme suurempien pussiin ja pois omasta maastamme, aiheuttaen pahempaa velkaantumista ja siten köyhtymistä. 

Tarvitsemme muutosta Suomessakin.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

Toimituksen poiminnat